Фото: Гавазова ужива на Охридските плажи заедно со својот свршеник

Loading...

Нашата познатата македонска фолк пејачка Сузана Гавазова заедно со својот свршеник ужива во Охрид!Доколку мислевте дека сите наши македонски музички ѕвезди се надвор од Македонија и летуваат во соседните туристички центри, се излажавте.
Нашата познатата македонска фолк пејачка Сузана Гавазова заедно со својот свршеник се наоѓаат на охридските плажи и како што можеме да забележиме на фотографијата, уживаат во летото…
Повеќе на ТЗМ.МКДоколку мислевте дека сите наши македонски музички ѕвезди се надвор од Македонија и летуваат во соседните туристички ц

loading...
Loading...