Фото: Генијален облог на спортска кој му донесе 20.000 евра на скопјанец!

Скопјанецот Никола е среќникот кој преку генијалниот облог на спортска успеа да си се збогати за 20.000 евра. Скопјанецот уплатил 280 евра и погодил вкупно 15 меча, кои играле завчера, а нивниот вкупен коефициент изнесувал 1.702. 
Порталот оф.нет, ги објави добитните ливчиња на Никола кои дефинитивно му го наполнија паричникот за 20.000 евра. 
Фото. Оф.нет 
 Скопјанецот уплатил 280 евра и погодил вкупно 15 меча, кои играле завчера, а нивниот вкупен коефициент изнесувал 1.702. 
Порталот оф.н

Пронајдете не на следниве мрежи: