ФОТО: Гевгелија обоена во црвено-жолто – граѓаните уште еднаш кажаа „НЕ“ за двојазична Македонија

Улиците на Гевгелија повторно полни со граѓани, тие уште еднаш ја повторија голема поддршка за граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“.Гевгеличани уште еднаш кажаа големо „НЕ“ за двојазичноста и дебати кои се вовед во промена на знамето, химната и грбот на Република Македонија.Гевгеличани уште еднаш кажаа големо „НЕ“ за двојазичноста и дебати кои се вовед во промена на знамето, химната и грбот на Република Мак

Пронајдете не на следниве мрежи: