Фото: Главни трендови за пролет/лето 2014

Loading...

Набрзо ни доаѓа пролетта со многу лица, а на вас останува кое лице ќе го одберете…
Stella McCartney, Dior, Prada, Mulberry, Burberry…

loading...
Loading...