Фото: Го препознавате ли актеров?

Loading...

Еден од најпрепознатливите холивудски, акциони јунаци, Вин Дизел, потполно го промени личниот опис за улогата во филмот „The Last Witch Hunter“.  Очигледно на обожавателите мошне им се допадна новиот изглед, бидејќи на фотографиите, поставени на својот Фејсбук профил, Дизел веќе собра милион лајкови.

 

Долгата брада, густите мустаќи, зулуфите, па дури и кратката коса, се нешто потполно ново,за разлика од неговите претходни вообичаени улоги.
Вин Дизел во филмот го глуми Калдур, ловец на вештерки, а со него во ова остварување, ќе се појават Роуз Лесли, Илајџа Вуд и Мајкл Кејн.  Очигледно на обожавателите мошне им се допадна новиот изглед, бидејќи на фотографиите, поставени на својот

loading...
Loading...