Фото: Годините не и можат ништо на Неда Украден

Loading...

„Добродошли шампиони“ е новата песна која ја издаде Неда Украден,за која се очекува дека ќе биде голем хит. Судејќи по бројот на настапи и работата која ја чека, Неда ќе пее низ цела поранешна Југославија.
       – Песната е весела,  посветена на мојот роденден. Ја снимивме за два часа и многу сум задоволна – рекла  Неда на промоцијата.
Неодамна многу се зборуваше за песната на Северина „Узбуна“ која многу потсетува на хит од Неда. На прашањето што  би мислела Северина за нејзината нова песна Неда вели дека ќе биде многу задоволна.

извор.skandal.mk„Добродошли шампиони“ е новата песна која ја издаде Неда Украден,за која се очекува дека ќе биде голем хит

loading...