Фото: Горан Пандев купи нов автобус за своите фудбалери од академијата

Нашиот најдобар фудбалер, Горан Пандев на своите фудбалери од Академијата „Пандев“, им купи нов автобус на

Пронајдете не на следниве мрежи: