Фото: GUESS JEANS – Колекција пролет/лето 2014

Loading...

Колекцијата на Guess Jeans за пролет/лето 2014 става акцент на комбинациите на материјали и елементи инспирирани од рок музиката, како во женската

loading...
Loading...