Фото: Хрватска побеле среде лето

Loading...

Среде лето зима во Хрватска. Циклонот Симеон ја зафати Хрватска….
Силни врнежи од град ја побелеа земјата. 
Во одредени делови на земјата, врнежите од град целосно го уништија родот на земјоделците. Циклонот Симеон ја зафати Хрватска….
Силни врнежи од град ја побелеа земјата. 
Во одредени делови на земјата, врнежите од гр

loading...
Loading...