Фото: Има ампутирана нога, но знае како да го следи својот сон!

Loading...

Џонас Зимицки има 31 година и работи како модел, откако победи на елитен натпревар.
Сето ова би било сосема вообичаено, но Џонас има само е

loading...
Loading...