Фото: Изразот на Бо Мекејлеб по загубениот натпревар

Loading...

Желбата на Лестер Бо Мекејлеб не се исполни и Македонија не продолжува понатаму во ова Европско првенство во Словенија. Според изразот на Бо може да се запримети дека тој е навистина тажен и видно разочаран. Пред да тргнат за Словенија, Мекејлеб изјави дека очекува успех и обезбедување на посакуваниот пласман на нашата репрезентација. 
Тоа е неговата најголема желба, со Македонија да игра на еден кошаркарски Мундијал. Но за жал неговата желба не се исполни и македонските кошаркари ќе мора да ги спакуваат куферите и да се вратат назад во Скопје. Пред да тргнат за Словенија, Мекејлеб изјави дека очекува успех и обезбедување на посакуваниот пласман на нашата репрезентација. 
Тоа

loading...
Loading...