Фото: Јадела банана од која почнале да излегуваат смртоносни пајаци!

Loading...

Необичен случај го потресе Лондон откако една жена јадела банана од која почнале да излегуваат смртонотни пајаци. Семејството Тејлор од Лондон е доста потресено од случајот кој можеше да заврши трагично. 
Мајката додека јадела банана која ја купила на акција за околу 10 фунти, во еден момент забележала нешто бело во внатрешноста на бананата. Во еден момент од внатрешноста на бананата излегле мали бели пајаци и по нејзиното тело зибегале на подот од каде се сокриле под тепихот. 

Мајката која ја јадела бананата кренала паника и веднаш повикала служба за дезинфекција на нивниот дом. Семејството Тејлор морало да се исели од својот дом на три дена, за да може успешно да се десинфицира нивниот дом. 
Се уште се истражува од каде се појавиле тие бели пајаци во бананата за кои се претпоставува дека се отровни и опасни по животот на човекот. Семејството Тејлор од Лондон е доста потресено од случајот кој можеше да заврши трагично. 
Мајката додека јадела банана која ја купила

loading...
Loading...