Фото: Јована Јоксимовиќ, го покажа трудничкото стомаче

Loading...

Јована Јоксимовиќ и нејзиниот сопруг Жељко Јоксимовиќ, неодамна ја поделија среќната вест со јавноста дека очекуваат принова.Водителката на Утринската програма на „Пинк“ телевизија и идната мајка сега во јавноста се појавин со заоблено стомаче.
Под нејзиниот тесен црн фустан јасно се гледа нејзиното стомаче кое полека почнува да расте.
Јована е во четвртиот месец од бременоста и бебето се очекува да пристигне во март следната година.
 Погледнете ја фотографијата:

 

 Водителката на Утринската програма на „Пинк“ телевизија и идната мајка сега во јавноста се појавин со заоблено стомаче.

loading...
Loading...