Фото: Како изгледа еден утрински тренинг на Металург?

Полни со енергија, подготвени за нов предизвик секое утро го поминуваат доста раздвижено…
Погледнете како изгледа еден утрински тренинг н

Пронајдете не на следниве мрежи: