Фото: Како можел да ја изневери неодоливата Кели?!

Loading...

Сексипилната Кели Брук, ја прекина својата врска со Дени Кипријани, откако беше откриено дека тој наводно ја изневерува.Неодоливата Кели Бурк беше запрепастена по пронаоѓањето на ексциплитните пораки кои што нејзиниот партнер Дени ги разменувал со засега непозната девојка.
Последните информации кажуваат дека Дени се допишувал дури и додека Брук го негуваше, откако тој во април беше удрен од автобус, а допишувањето продолжило и за време на нивниот одмор во Турција.
Прочитајте повеќе и погледнете ја галеријата, на ТЗМ.МКНеодоливата Кели Бурк беше запрепастена по пронаоѓањето на ексциплитните пораки кои што нејзиниот партнер Дени ги разм

loading...
Loading...