Фото: Како полесно да заспиете во топлите летни денови?!

Loading...

Неможејќи да ги поднесе топлите климатски услови, овој жител на Дубровник смислил интересен, но малку чуден начин како да се разлади на пеколните летни горештини.
Човекот се качил да спие на покрив.
Соседката која ја забележала оваа глетка, изјави дека се разбудила во 5 часот утрото и го забележала човекот како спие на покрив.
Интересен, но малку опасен начин за разладување од топлите летни денови. Како ли воопшто успеал да заспие на керамидите од неговата куќа?!
Неможејќи да ги поднесе топлите климатски услови, овој жител на Дубровник смислил интересен, но малку чуден начин како

loading...
Loading...