Фото: Како се носела кратката маичка низ годините?!

Loading...

По долга пауза, кратката маичка повторно се врати во тренд! Овој пат во комбинација со шорцеви, сукња или панталони со висок струкПо долга пауза, кратката маичка повторно се врати во тренд! Овој пат во комбинација со шорцеви, сукња или панталони со висок струк.
Веќе ни е јасно дека ова не е нов тренд, напротив, кратката маица се инфилтрира низ модните ревии и филмски фотографии уште од почетокот на четириесетите години.
Ова е еден преглед преку фотографии како се носела тогаш кратката маичка и кои модни икони ја враќале во тренд.
Повеќе на ТЗМ.МКПо долга пауза, кратката маичка повторно се врати во тренд! Овој пат во комбинација со шорцеви, сукња или панталони со

loading...
Loading...