Фото: Како ви се допаѓа Бијонсе со новата фризура?

Loading...

Бијонсе ги изненади своите фанови со новите фотографии кои ги објави на Instagram.Бијонсе ги изненади своите фанови со новите фотографии кои ги објави на Instagram. 31-годишната пејачка, која долги години беше препознатлива по долгата бујна коса, ја претстави новата супер кратка фризура.
Повеќе на ТЗМ.МКБијонсе ги изненади своите фанови со новите фотографии кои ги објави на Instagram. 31-годишната пејачка, која долги години беше препознатлива по до

loading...
Loading...