Фото: Каролина Гочева го следи трендот на „селфи“ фоткање

Loading...

Трендот на сликање на самите себеси продолжува, како кај „обичните“ така и кај славните личности.Убавата битолчанка, нашата Каролина, реши да се придружи кон овој тренд, па  објави „селфи“ фотка на Инстаграм .
– Да, лифтовите се за фоткање, со моето омилено „Стилисимо“ парче за оваа сезона – напиша Гочева под фотографијата.Убавата битолчанка, нашата Каролина, реши да се придружи кон овој тренд, па  објави „селфи“ фотка на Инстаграм .
– Да, лиф

loading...
Loading...