Фото: Каролина ужива на плажа во Охрид

Loading...

По големиот концерт во античкиот театар Хераклеа во Битола, пејачката неколку дена одмара на плажите во Охрид. По големиот концерт во античкиот театар Хераклеа во Битола, пејачката неколку дена одмара на плажите во Охрид. Таа со шешир и темни очила за сонце се обиде да се сокрие од сонцето. Каролина работи на нејзиниот нов албум, продолжение на веќе успешниот „Македонско девојче“.
Фото: ВечерПо големиот концерт во античкиот театар Хераклеа во Битола, пејачката неколку дена одмара на плажите во Охрид. Таа со

loading...
Loading...