Фото: Катарина Ивановска топлес на плажа

Loading...

Нашата најпозната манекенка Катарина Ивановска на својата Фејсбук фан страна пријатно ги изненади своите обожаватели со заводлива и секси фотографија. Нашата најубава македонска манекенка објави топлес фотографија на Фејсбук. 
Таа ужива во сонцето и се разладува покрај вода. Фотографијата е уште еден доказ дека нашата Катарина знае како да заведе и со право е една од најубавите македонски манекенки. 
 Нашата најубава македонска манекенка објави топлес фотографија на Фејсбук. 
Таа ужива во сонцето и се разладува покрај вода. Фотографи

loading...
Loading...