Фото: Катерина почна со подготовки за средбата со Џејмс Дин, Марлон Брандо и Мерлинка

Loading...

Хит старлетата Катерина Стојановска, со изјавите дека добила понуда да снима филм со Мерилин Монро, Џејмс Дин и Марлон

loading...
Loading...