Фото: Кејт Мос гола во реклама за Версаче

Кејт Мос како заштитно лице на Версаче се соблече потполно гола.
Британскиот супер модел покажа дека на 39 години изгледа совршено.
Од блондинка таа стана бринета, но тоа изгледа никој не го забележа воодушевувајќи се на нејзиното тело.
Чантите ги кријат интимните делови, но фантазијата за нејзиното тело, ја направи рекламата ефективна.
Кејт Мос како заштитно лице на Версаче се соблече потполно гола.
Британскиот супе

Пронајдете не на следниве мрежи: