Фото: Кога докторката заминува во пензија

Loading...

Кога некој доктор не е во својата ординација, пред неговата врата се редат колони од пациенти кои не биле информирани за тоа. Така чекајќи можат само случајно да дознаат дека докторот е отсутен.
Токму поради тоа во некоја од ординациите, вработените на културен начин прикачиле лист на вратата, со кој ги известуваат пациентите дека нивната докторка отишла во пензија.
Нормално и пациентите возвратиле на културен начин, посакувајќи и среќа на докторката. 
Кога некој доктор не е во својата ординација, пред неговата врата се редат колони од пациенти кои не биле информирани

loading...
Loading...