Фото: Кога љубовта ќе премине во помфрит

Loading...

 
Љубовта е вечна тема за која се уште не постои дефиниција. Но најважно од се е дека љубовта е само за големите луѓе. Човек кој сака е храбар и голем човек.
Постојат многу креативни слики преку кои се искажува љубовта. Една таква слика е токму оваа. Заљубениот компир со букет цвеќе во раката, не добил ништо друго освен штикла по глава. Па на тој начин љубовта преминува во помфрит. Ќе боли некое време, но ќе помине.

Фото: ТапаМуабет 
Љубовта е вечна тема за која се уште не постои дефиниција. Но најважно од се е дека љубовта е само за г

loading...
Loading...