Фото: Која дама повеќе ви се допаѓа во овој фустан – Клои Кардашијан или Северина?

Loading...

Клои Кардашијан или Северина?!Што велите вие, на која од овие две дами  подобро и прилега зелениот фустан на дизајнерката Стела Макартни?
Клои Кардашијан или Северина?!
Погледнете подобро па одлучете се!
Повеќе на: ТЗМ.МКШто велите вие, на која од овие две дами  подобро и прилега зелениот фустан на дизајнерката Стела Макартни?

loading...
Loading...