Фото: Која е новата модерна Мерлин Монро?!

Loading...

Скарлет Јохансон е новата Мерилин Монро, секс-симболот на минатиот век.Скарлет Јохансон е новата Мерилин Монро, секс-симболот на минатиот век. И не е првпат младата актерка од Њујорк да ја споредуваат со Монро, која и по 50 години од смртта сѐ уште е олицетворение на стил и убавина.
Повеќе на ТЗМ.МКСкарлет Јохансон е новата Мерилин Монро, секс-симболот на минатиот век. И не е првпат младата актерка од Њујорк да ја

loading...
Loading...