Фото: Конечно Ким се појави во јавноста со драстична промена на својот изглед!

Loading...

По долгото криење папараците успеаа да ја „уловат“ Ким заедно со својата ќерка. 
Според фотографиите таа направила драстич

loading...
Loading...