Фото: Кристина Арнаудова сака стомачни како на Јелена Карлеуша!

Loading...

Македонска пејачка Кристина Арнаудова јавно вети дека за неколку недели ќе има згодно тело како колешката од соседството Јелена Карлеуша.Македонска пејачка Кристина Арнаудова јавно вети дека за неколку недели ќе има згодно тело како колешката од соседството Јелена Карлеуша.
Таа на  својот Фејсбук профил напиша дека почнува да вежба фитнес и за најмногу еден месец ги очекува резултатите од сработеното:
-„Понеделнички почнувам со фитнес. За еден месец ќе почнам и јас како госпоѓа Ј.К. да пуштам слики од стомачни”.
Повеќе на: ТЗМ.МКМакедонска пејачка Кристина Арнаудова јавно вети дека за неколку недели ќе има згодно тело

loading...
Loading...