Фото: Лара го направи својот избор!

Loading...

Дорис Пинчиќ, ѕвездата од „Изборот на Лара“, една од најгледаните хрватски серии, се омажи за својот избраник Борис Рогозница.Хрватската ѕвезда Дорис Пинчиќ, актерката од „Изборот на Лара“, една од најгледаните хрватски серии, се омажи за својот избраник Борис Рогозница.
Венчавката се одржа во Задар, а убавата актерка носеше светло розова венчаница.
Ова изгледа на венчавка од соништата…
Погледнете ги фотографиите на ТЗМ.МКХрватската ѕвезда Дорис Пинчиќ, актерката од „Изборот на Лара“, една од

loading...
Loading...