Фото: Лав заталкал по улиците на Кувајт

Loading...

Pолицијата во Кувајт морала да интервенира откако добила несекојдневен повик од вознемирен минувач.Имено, еден човек се јавил на полицијата за да ги информира дека видел лав во областа Бајан, јужно од главниот град.
Полицијата веднаш интервенирала и успеала да го фати лавот кој го сместиле во полициско возило.
Истрагата открива дека лавот припаѓал на човек кој го чувал како домашно животно во својата куќа. Се уште не е познато како лавот завршил на сред улица во градот.
Човекот, во чија сопственост е лавот се соочува со кривично обвинение.Имено, еден човек се јавил на полицијата за да ги информира дека видел лав во областа Бајан, јужно од главниот град.
Полицијата веднаш инте

loading...
Loading...