Фото: ЛЕСНО КАКО ПЕСНА – Гавазова ужива во мајчинството

Loading...

Македонската фолк пејачка Сузана Гавазова ужива во мајчинството.Македонската фолк пејачка Сузана Гавазова ужива во мајчинството. Тоа го покажа и на  социјалните мрежи објавувајќи  фотографија на која Гавазова пее, а нејзината ќерка внимателно ја слуша.
Дали тоа значи дека Гавазова почна со првите лекции за пеење со малото девојче, и дали таа ќе оди по стапките на мајка си се уште е рано да се каже.
Она што е сигурно е дека тие двете изгледаат прекрасно на фотографијата.Македонската фолк пејачка Сузана Гавазова ужива во мајчинството. Тоа го покажа и на  социјалните мрежи објавувајќи  фотографија на која Г

loading...
Loading...