ФОТО: Ликот на Богородица се појави на дрво!

Loading...

Чудо се случило во Подгорица. Според изјавите на мештаните на багремот чија гранка била отсечена, пред два месеци се појавила Богородица.Дрвото денес веќе е хит.
Поставена е околу него ограда и луѓето масовно доаѓаат, пред сѐ за да го видат ликот на Богородица и да остават цвеќе, а секако и да си посакаат желба.
Дрвото денес веќе е хит.
Поставена е околу него ограда и луѓето масовно доаѓаат, пред сѐ за да го видат ликот на Богородица и да остават цв

loading...