Фото: Лошата страна на Кејт Мос и Ријана

Loading...

Позирајќи за Марио Тестино, Ријана и Кејт  Мос ја покажаа својата најдобра страна. Разголени и секси, со провокативна облека , удирајќи се едн

loading...