Фото: Мајката на Ким Кардашијан: „Потребен ти е кран за тие гради!“

Loading...

Мајката Крис речиси ја навреди ќерка си Ким Кардашиан за нејзините големи гради.Крис Џенер, мајката на Кардашиани, за време на семејниот појадок на летниот одмор во Грција, ги искоментирала облините на својата ќерка, но во негативна смисла.
Мајката Крис речиси ја навреди ќерка си Ким Кардашиан за нејзините големи гради:
Повеќе на ТЗМ.МККрис Џенер, мајката на Кардашиани, за време на семејниот појадок на летниот одмор во Грција, ги искоментирала облините на својата ќерка, но во нега

loading...
Loading...