Фото: Малото дете со гитара стана одличен пејач

Loading...

Уште од мали нозе талентиран…Талентиран уште од мали нозе…
Веројатно никој од неговото родно Љубојно не верувал дека малото момче со гитара ќе стане еден од подобрите македонски пејачи денес.
Повеќе на ТЗМ.МК
 Талентиран уште од мали нозе…
Веројатно никој од неговото родно Љубојно не веру

loading...
Loading...