Фото: Мелита со пцовки на Фејсбук: Мамата….

Loading...

Мелита со сочни пцовки на Фејсбук.Откако порталот fail.mk објави дека Мелита на Инстаграм се пофалила со своите нови „Маноло Бланик“ чевли кои всушност и припаѓале на Викотрија Бекам и Мелита реагираше.
Мамата у пи**а да ви ја е**м сељачка, простачка, ограничена, безмозочна. Кој се фали бре манјаци едни, ми се свиѓале и сум ја ставила на инстаграм. Кај напишав, кај се пофалив. Прајте си ефтина забава и доста замарате – напиша нервозно Мелита.Откако порталот fail.mk објави дека Мелита на Инстаграм се пофалила со своите нови „Маноло Бланик“ чевли кои всушност и припаѓале на Ви

loading...
Loading...