Фото: Модерни и згодни загрепчанки на концертот на Роби Вилијамс

Loading...

На концертот на Роби Вилијамс во  Загреб, каде тој цели два часа ја „поседуваше“ публиката, имаше бројна публика од понежниот пол, кои лудуваа по него.На концертот на Роби Вилијамс во  Загреб, каде тој цели два часа ја „поседуваше“ публиката, имаше бројна публика од понежниот пол, кои лудуваа по него.
Ние ви претставуваме дел од девојките кои присуствуваа на неговиот концерт, а кои очигледно ја „поседуваат“ модата.
Погледнете ја галеријата на ТЗМ.МКНа концертот на Роби Вилијамс во  Загреб, каде тој цели два часа ја „поседуваше&ld

loading...
Loading...