Фото: Моника Белучи се навлажни!

Се уште се смета дека Моника Белучи е една од најубавите жени во светот, а овие фотографии тоа лесно може да го докажат. Веќе еден месец италијанската актерка Мoника Белучи, го снима филмот со режисерот Емир Кустурица „Љубов и војна“.
Најпрво филмот се снимал во Требиње каде Моника отпатувала веднаш откако слетала на аеродромот во Дубровник. Имено, филмот „Љубов и војна“ се снима на неколку локации во Србија и во Босна и Херцеговина.
Се уште се смета дека Моника Белучи е една од најубавите жени во светот, а овие фотографии тоа лесно може да го докажат. 
Погледнете ги фотографиите на: ТЗМ.МКВеќе еден месец италијанската актерка Мoника Белучи, го снима филмот со режисерот Емир Кустур

Пронајдете не на следниве мрежи: