ФОТО: Мрак и тишина на местото каде падна Мечевска

Тивко е вечерва во скопската населба Острово, каде пред неколку часа се случи трагичната случка – падот на македонската ракометна репрезентативка Робертина Мечевска од петтиот кат во зградата каде што живее. ЕКИПА се најде на локацијата каде се случи овој немил настан, каде што присутни во прв момент беа неколку полицајци, кои по завршувањето на увидот го напуштија местото.

Како што може да се забележи, од делот од станот од каде паднала Мечевска воопшто нема балкон, па јасно е дека таа паднала од прозорецот што може да се види на последната фотографија, во кој се уште се запалени светлата и забележливо е присуство на луѓе во станот.
Извор/Фото: ЕкипаТивко е вечерва во скопската населба Острово, каде пред неколку часа се случи трагичната случка – падот на македонската ракометна репрезентатТивко е вечерва во скопската населба Острово, каде пред неколку часа се случи трагичната случка – падот на македонската ракометна репрезентативка Робертина Мечевска..

Пронајдете не на следниве мрежи: