ФОТО НА ДЕНОТ: Марјана Станојковска „патриотски настроена“ – Ви го честита Денот на независноста

Loading...

Марјана Станојковска „патриотски настроена“…Македонската водителка и лото-девојка Марјана Станојковска им го честиташе Денот на независноста на сите граѓани на земјата гордо веејќи го македонското знаме.
– Јас ја љубам Македонија – напиша најзгодната русокоса.Македонската водителка и лото-девојка Марјана Станојковска им го честиташе Денот на независноста на сите граѓани на земјата гордо веејќи го македон

loading...
Loading...