Фото на денот: Сам се шокирал од она што успеал да го улови со апаратот!

Loading...

Сам се шокирал од она што успеал да го улови со апаратот..Сакал само да го фотографира своето омилено животинче…
Но наместо тоа направил нешто што ќе се памети цел живот.
Задолжително погледнете го видеото!

 
Сакал само да го фотографира своето омилено животинче…
Но наместо тоа направил нешто што ќе се памети цел живот.
Задолжително пог

loading...
Loading...