Фото: На Марс сепак има живот – еве го доказот!

Loading...

Вселенскиот брод на НАСА забележа уште едно животинче на Марс. Според фотографијата може да се каже дека ова животно има оформено тело, но има боја иста како на камен и е уште еден доказ дека на црвената планета сепак има живот. „Не може да се каже дека ова е само карпа. Не само што има тело, туку ако погледнете поблиску ќе забележите како му виси кожата под вратот, ќе ја забележите усната линија и носната празнина, па дури и отвореното око со голема веѓа над него“, изјави Скот Варинг, основач на блогот за НЛО забележувањата. 

Сепак, ова не е прв пат да се забележи „животно“ на планетата Марс. 
„Oбично се објавуваат од 10 до 15 забележувања. Еднаш најдов нешто на лик на карпа, која се поместуваше 4 пати во 4 различни слики. А на петата, односно последна слика, веќе ја немаше. Едноставно исчезна“, изјави Скот. „Не може да се каже дека ова е само карпа. Не само што има тело, туку ако погледнете поблиску ќе забележите како му виси кожата под вратот, ќ

loading...
Loading...