Фото: Наде Талевска го покажа трудничкото стомаче

Loading...

Наде Талеска со сопругот Ненад беше на одмор во Грција, а на„Фејсбук“ се пофали со големото трудничко меше. Се наближува денот кога пејачката Наде Талевска за првпат ќе стане мајка.
Сакајќи да побегне од скопските горештини, таа со сопругот Ненад беше на одмор во Грција, а на„Фејсбук“ се пофали со големото трудничко меше. 
Повеќе на ТЗМ.МКСе наближува денот кога пејачката Наде Талевска за првпат ќе стане мајка.
Сакајќи

loading...
Loading...