Фото: Најстрашното копче на Фејсбук

Loading...

Постои копче на Фејсбук кои малкумина го знаат, а сепак открива многу за вас и за она што го правите додека сте онлајн на вашиот Фејсбук профил. 
Копчето или опцијата се наоѓа во Activity log, а потоа Include;Only me. Откако ќе ја активирате опцијата, ќе ви излезе листа на сите активности кои сте ги правеле на Фејсбук, вклучувајќи и профилите кои сте ги посетувале. 
Факт е дека Фејсбук знае се за вас и воопшто немате приватност, затоа внимавајте кај кој висите на профил, доколку не сакате набрзо да бидете откриени. 

Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Постои копче на Фејсбук кои малкумина го знаат, а сепак открива многу за вас и за она што го правите додека сте онлајн

loading...
Loading...