Фото: Нашата згодна водителка Миа Костова се сонча во Охрид!

Loading...

Познатата и згодна водителка Миа Костова го искористи ова убаво време за краток одмор во Охрид.Познатата и згодна водителка Миа Костова која прва се соблече за македонското издание на „Плејбој“,  го искористи ова убаво време за краток одмор во Охрид.
Но, тоа не значи дека овие неколку дена ќе останеме неинформирани- Миа успева да го испланира времето, и за одмор и за работа.
Погледнете ја фотографијата на ТЗМ.МКПознатата и згодна водителка Миа Костова која прва се соблече за македонското издание на „Плејбој“,  

loading...
Loading...