Фото: Нема да ви верува што повеќе сакаат Американците од секс

Loading...

Една организација во Америка, решила да направи анкета за тоа што најмногу сакаат Американците. 
Во анкетата биле дадени четири предлози меѓу кои: Смарт телефон или таблет, алкохол, кафе или секс. 
Многумина биле изненадени од резултатите кои покажале дека Американците повеќе сакаат смарт телефони или таблети од секс, а посебно изразено во проценти (дури 34 отсто) било кај жените. 
Како изгледаше основата на анкетата погледнете на фотографијата. 

 Една организација во Америка, решила да направи анкета за тоа што најмногу сакаат Американците. 

loading...
Loading...