Фото: Непристоен предлог до Сораја

Loading...

Непозната девојка преку  Фејсбук, и дала непристоен предлог на познатата старлета Сораја Вучелиќ.
 Популарната старлета Сораја Вучелиќ сигурно е навикната на комплименти и понуди од страна на машката популација, но она што и го порача непознатата девојка по пат на социјалната мрежа Фејсбук, дефинитивно ја изненади.
– Имаш најубави нозе, би ти ги лижела стапалата секоја вечер. Тоа е мое најискрено мислење – и предложи девојката на Сораја.
Откако старлетата не возврати на оваа понуда, спомнатата девојка повторно и се обратила, но овој пат напишала дека старлетата е вообразена…
Повеќе на: ТЗМ.МКПопуларната старлета Сораја Вучелиќ сигурно е навикната на комплименти и понуди од страна на машката

loading...
Loading...