Фото: Нервозен фан на Македонија- го колне судијата за вчерашната неправда!

Нервозен фан на Фејсбук го колне судијата!Многумина од вас вчера останаа разочарани и нервозни по неправдата што ни беше нанесена на кошаркасркиот натпревар помеѓу Македонија и Црна Гора. 
Денес, секако нервозата може да се истури на социјалните мрежи. Погледнете како овој фан на македонската кошаркарска репрезентација го направи тоа.
Прочитајте како тој го колне судијата.
 Многумина од вас вчера останаа разочарани и нервозни по неправдата што ни беше нанесена на кошаркасркиот натпревар помеѓу Македонија и Црна Гора.&n

Пронајдете не на следниве мрежи: