Фото: Новица „фатен на дело“!

Loading...

Фолкерот Новица Василевски деновиве конечно ќе ги пушти во етерот двата нови спота за песните “Бела радо” и “Не бери гајле”.Видеото за “Бела радо” беше снимено на вевчанските извори, а како гостинска се појавува манекенката Јована.
Додека кадрите за “Не бери гајле” е сниман во “Ев продукција” која беше задолжена за снимањето и на двете видеа.
Покрај манекенките, во спотот се појавува и актерот Диме Дуклески. Она што е најбитно да се спомене е дека колешката Елена Велевска го бодреше во снимањето на спотот “Не бери гајле”.
Погледнете го Новица „фатен на дело“ со згодни девојки:

Видеото за “Бела радо” беше снимено на вевчанските извори, а како гостинска се појавува манекенката Јована.

loading...
Loading...